Categorieën

Golfsurfing

Golfsurfing

BEDWING DE GOLVEN.

GOLF SURFEN !!

Alle benodigdheden voor golfsurfen bij AWA

Golfsurfen is de meest bekende vorm van surfen. Bij deze sport beweeg je je met behulp van een board over de golfen. Surfen komt oorspronkelijk uit Polynesië. De Polynesiërs hebben het surfen geïntroduceerd in Hawaï, hier werd het surfen enorm belangrijk. Uiteindelijk is het surfen overgewaaid naar het westen, vooral Californië staat bekend om het surfen. Surfen is inmiddels zelfs zo bekend dat er een hele surfcultuur omheen is ontstaan. Ook in Nederland is het mogelijk om te surfen.

Bij AWA hebben we alle benodigdheden voor je om te kunnen surfen. Het enige dat je hier eigenlijk voor nodig hebt is een board. Wij hebben boards in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo hebben we voor iedereen wel een geschikt board. Wil je graag trucjes doen? Dan is een kleiner board meer geschikt. Voor de meeste beginners is een iets langer board echter wat makkelijker omdat deze een beter drijfvolume hebben. De boards die het meest geschikt zijn voor beginners zijn de funboards.

Boards voor het golfsurfen en meer

Ondanks dat je met alleen een board al kunt gaan surfen is het wel makkelijk om extra spullen te hebben. Zo hebben we bij AWA bijvoorbeeld verschillende board bags voor je. Met de board bags wordt het vervoeren van de boards zonder deze te beschadigen een stuk makkelijker. Ook hebben we verschillende vinnen die je onder je board kunt plaatsen.

Naast de benodigdheden voor het golfsurfen hebben wij ook alles wat je nodig hebt voor kitesurfing en windsurfing. Wij kunnen iedereen aanraden om zich ook in deze twee sporten te verdiepen. Daarnaast verdiepen we ons bij AWA niet alleen in surfsporten, maar in nog veel meer sporten. Ook de benodigdheden voor andere sporten krijg je bij AWA met de goede prijs-kwaliteitverhouding die je van ons gewend bent.

Wil je het boardgevoel ook op de straat uitoefenen dan hebben wij een super pakket van longboards.