Categorieën

Kitesurfing

Kitesurfing

VOOR HOGE SPRONGEN EEN ECHTE KICK.

KITESURFEN DUS !!

Kitesurfen en de benodigdheden hiervoor

Kitesurfen is een vorm van surfen waarbij je op een board staat en je voort laat trekken door een kite. Voor deze vorm van surfen heb je dus zowel een kite als een board nodig. Wij hebben kiteboards in alle vormen en maten. Ook hebben wij vinnen voor onder je board. Doordat onze producten in veel verschillende vormen en kleuren komen hebben we voor iedereen wel iets passendst. Daarnaast hebben we natuurlijk ook kites, dit zijn vliegers en deze bewegen dus door middel van de wind. De kites die wij hebben zijn van erg hoge kwaliteit waardoor deze lang mee kunnen gaan. Bij het surfen wordt je met je kite verbonden door middel van een trapeze. Wij hebben verschillende soorten trapezes in verschillende maten. Wat voor trapeze het beste bij je past ligt vooral aan je persoonlijke voorkeuren.

Accessoires voor bij het kitesurfen

Ondanks dat je met de benodigdheden uit het voorgaande stukje al kunt gaan kitesurfen, is het nooit verkeerd om goed voorbereid op pad te gaan. Zo is het onder andere belangrijk dat je ook aan je veiligheid denkt. Als je net begint met surfen, dan raden we het je aan om een speciale watersporthelm aan te schaffen. Wij hebben verschillende watersporthelmen te koop, daarnaast hebben we ook een impactvest. Dit impactvest gaat goed samen met een heuptrapeze en helpt je met het opvangen van een harde klap. En natuurlijk ook alle neoprene pakken om op de juiste temperatuur je sport te beoefenen.

Ook hebben wij een windmeter, zo kan je meten of er voldoende wind staat om te gaan surfen. Daarnaast kan deze windmeter ook de temperatuur meten. Zo weet je altijd of het weer goed genoeg is om eens lekker te gaan surfen. Het komt natuurlijk ook goed uit dat de windmeter waterdicht is. Tot slot hebben wij ook de benodigdheden om een kapotte kite snel te kunnen herstellen.