Categorieën

Watersport

Watersport artikelen bij AWA

Bij AWA hebben we alle benodigdheden voor een geschikte dag aan het strand. Zo hebben wij bijvoorbeeld bodyboards en skimboards. Wij hebben boards in verschillende maten en met verschillende bedrukkingen. Dankzij de enorme hoeveelheid boards waaruit je kunt kiezen, vind je altijd wel iets dat perfect bij je past. Voor de mensen die zelf liever droog blijven hebben wij ook bootjes te koop. Zo hebben we opblaasbootjes van goede kwaliteit, maar ook harde bootjes kan je gemakkelijk bij ons bestellen. Wij hebben onder andere bootjes van het merk Bic. Een bootje hoeft niet duur te zijn, maar natuurlijk is het wel erg leuk. Doordat wij altijd kwaliteit leveren zullen onze watersport artikelen lang meegaan.

Verder hebben wij artikelen voor aan het strand. Wij hebben bijvoorbeeld een windscherm, hiermee voorkom je dat er zand in je gezicht waait zodra het begint te waaien. Ook hebben wij een hangmat om het vakantiegevoel compleet te maken op een zonnige dag. Wanneer je een hele dag in de zon bent, dan wil je natuurlijk goed beschermd zijn, vooral rondom het water. Hiervoor hebben wij veel soorten UV kleding voor zowel jong als oud. Ben je op zoek naar zonnebrillen? Dan kan je deze ook gewoon bij AWA bestellen.

Nog meer watersport

Voor andere watersport artikelen ben je bij ons ook aan het juiste. Zo hebben wij ook alles in huis voor de kanoër. Bij AWA kan je bijvoorbeeld terecht voor peddels, kanokleding en waterdichte tonnetjes om je spullen in te bewaren. Zelfs voor het transport van je kano hebben wij de geschikte producten. Ook voor het zeilen hebben wij verschillende kledingstukken en accessoires. Daarnaast hebben wij snorkelspullen voor jong en oud. We hebben verschillende duikbrillen, snorkel pijpjes en zwemvliezen. Zelfs anti-condens vloeistof kan je bij ons bestellen. Bij AWA vind je alles wat je nodig hebt voor een leuke dag rondom en in het water.

Er zijn geen producten in deze categorie.