Categorieën

Windsurfing

Windsurfing

Windsurfen, al ruim dertig jaar op de markt. Dus niet meer weg te denken tak van watersport.

Er is zelfs al een hele nieuwe generatie jongeren mee bezig. En zelfs ook heel veel jonge meiden. 

Alles voor het windsurfen bij AWA

Bij AWA hebben we alles in huis om goed te kunnen windsurfen. Dit is een sport waarbij er met behulp van wind over het water gesurft wordt. Deze vorm van surfen lijkt erg veel op zeilen, alleen ben je nog veel meer van de wind afhankelijk. Ook gaat het harder dan zeilen en kan je tijdens deze manier van surfen verschillende trucjes doen. Je gebruikt bij deze watersport een board met daaronder een vin en bovenop het board een zeil, mast en giek.

Bij ons vind je alles om deze watersport goed te kunnen beoefenen. Zo hebben wij een groot aanbod van verschillende boards. Doordat wij ontzettend veel variatie in boards bieden kan iedereen hier een board vinden dat hem of haar bevalt. Wij hebben boards in alle kleuren en voor elk budget. Ook bieden wij occasion boards aan zodat je tegen een erg scherpe prijs kan beginnen met deze leuke watersport.

Wat hebben wij nog meer voor het windsurfen?

Naast boards hebben wij natuurlijk nog veel meer benodigdheden voor windsurfing. Zo hebben we bijvoorbeeld ook zeilen te koop. Wij hebben zowel nieuwe zeilen als occasion zeilen. Zeilen heb je bij ons tegen erg scherpe prijzen. Net als bij de boards heb je ook bij onze zeilen, masten en gieken erg veel keuze. Ook vind je bij ons de vinnen terug die je nodig hebt voor onder je board. Daarnaast hebben wij alles om je spullen voor het windsurfen op een goede manier te transporteren.

Heb jij een kapot windsurfing board en wil jij deze graag weer gemaakt hebben? Ook dan kunnen we je bij AWA helpen. Wij zijn namelijk in staat om kwalitatief hoogstaande reparaties uit te voeren aan windsurfing boards. Zo zal jouw board straks weer helemaal als nieuw zijn en kan je weer lekker verder met windsurfing. En alles in eigen beheer en werkplaats.