Categorieën

Vliegersport

Vliegersport

Awa levert een breed pakket aan vliegers.

Voor de kleintjes maar zeker ook voor alle "grote kinderen".

Tot aan heftige powerkites toe.

Vlieger kopen bij AWA

Vliegersport kan erg leuk zijn. Er zijn veel verschillende soorten vliegers. Zo hebben we bijvoorbeeld de een-lijners, dit zijn de vliegers die je vast nog wel kent uit je jeugd. Dit zijn vliegers die je simpelweg de lucht in laat gaan om er vervolgens naar te kijken. Daarnaast hebben we ook delta’s. Onder deze categorie vallen de power kites, de trick kites en de stunt kites. Dit zijn vliegers met twee lijnen. Doordat deze vliegers twee lijnen hebben zijn de vliegers te besturen. Met deze vliegers zijn dan ook erg leuke trucjes te doen. Dit zijn de vliegers die je moet hebben als je salto’s of andere bijzonderheden wilt uitvoeren. Wil jij deze vlieger kopen? Dan bent je bij ons aan het juiste adres.

Ook voor matrasvliegers kun je bij ons terecht. Dit zijn vliegers zonder stokken. Wij hebben zowel tweelijns als vierlijns matrasvliegers. Deze zijn er in heel veel verschillende maten en prijzen. Ook deze soort vliegers zijn erg geschikt voor het powerkiten. Bij het powerkiten wordt een buggy, mountainboard of persoon voortgetrokken door de vlieger. Voor het powerkiten hebben wij dan ook buggy’s.

Vlieger kopen van top kwaliteit!

Powerkiten is een vliegersport waarbij je soms meer nodig hebt dan alleen de vliegers zelf. Bij AWA hebben we behalve de vliegers onder andere ook buggy’s en mountain boards. Wij hebben een groot aanbod van mountain boards. Zo hebben we voor iedereen wel een board dat zal bevallen. Ook voor onderdelen kun je altijd bij ons terecht. Zo kun je bij ons nieuwe lijnen halen indien nodig en hebben wij ook tassen om het transport makkelijk te maken.

Doordat wij producten van hoge kwaliteit leveren zullen onze vliegers en andere benodigdheden lang meegaan. Is deze sport helemaal jouw ding? Dan hebben we bij AWA zelfs boeken over het vliegeren. Dit is ideaal om het stuntvliegen snel te kunnen beheersen. Heb je vragen over een van onze producten of wil je en vlieger kopen? Neem dan gerust contact met ons op.