Verzending informatie

Verzending vindt plaats nadat u een order geplaatst en een order betaald heeft.

Order plaatsen
Via onze online store www.awa-sports.nl kunt u een keuze maken uit de diverse producten. Wanneer u een artikel gevonden heeft dat u wilt bestellen, voegt u dat aan uw order toe. Na elke bestelling ontvangt u een bestelbevestiging op het bij de bestelling opgegeven e-mail adres. Dit is tevens uw factuur. U vindt hierop het bedrag van de door u bestelde artikelen met de eventuele bijkomende verzend- en administratiekosten. 
Mocht een artikel tijdelijk niet voorradig zijn, dan berichten wij u daarover via de bestelbevestiging. Als wij om die reden uw bestelling in delen moeten verzenden, brengen wij u slechts één maal verzendkosten in rekening. 

Verzendkosten
Verzendkosten zijn per artikel verschillend en worden automatisch op basis van gewicht en afmeting berekend. Op de factuur worden de totale verzendkosten van een bestelling weergegeven. 

Betaling
U kunt op volgende 3 manieren betalen:
1. Contant middels het betalen bij het ophalen van uw bestelling in onze winkel in Andelst tijdens openingstijden.
2. Betalen door middel van vooruitbetaling op rekeningnummer  NL 28 INGB 0001 9167 21 t.n.v. AWA, Andelst.
3. Door gebruik te maken van een zogenaamde rembourszending. U dient in dit geval contant te betalen aan TPG Post wanneer product bij uw afleveradres geleverd wordt.

Verzending
Wij behandelen alle orders op volgorde van binnenkomst. Zodra uw betaling bij ons binnen is wordt uw bestelling met de grootste zorg verpakt en per TPG Post naar u verzonden.
Bent u niet thuis op tijdstip van leveren, dan probeert de postbode de bestelde producten bij de buren af te geven. Lukt dat niet, dan wordt de bestelling nog een keer bezorgd. Mocht u bij de tweede bezorgpoging ook niet thuis zijn, dan laat de postbode een kennisgeving achter met de melding op welk postkantoor de bestelde producten af te halen zijn.

Retouren

Retourneren alleen na schriftelijke melding aan ons. Goederen dienen goed verpakt in de originele onbeschadigde verpakking te worden aangeboden. Bij een beschadigde verpakking kunnen wij de goederen niet accepteren. Retouren dienen voldoende gefrankeerd aan ons aangeboden te worden.  Bij onvoldoende e/o geen frankering zullen de goederen door ons geweigerd worden en aan de afzender geretourneerd worden. Verbruiksartikelen en op maat geleverde producten kunnen niet worden geretourneerd.